Anders Bäckström

合伙人

ANDERS BÄCKSTRÖM 在中国、亚洲和欧洲有超过12年的管理和业务开发经验。

Anders 是 Current Consulting 集团的创始人和前任常务董事,自2007年以来,他一直在亚洲为拥有广泛商业利益的全球客户提供服务。

Anders 还在Crem国际在亚太地区、中国和英国担任多个经理职位,建立并成功地发展了大量新市场,建立了覆盖整个地区的销售和分销网络。

此外,Anders 在瑞典武装部队服役两年,他曾在瑞典IB2基地担任APC班长,随后在北约/驻科部队管理下在科索沃、前南斯拉夫服役。


 

    Thank you for your interest in Current Consulting Group!

    The quickest way to reach us is by filling out the contact form below, one of our representatives will get back to you as soon as possible.

    To get the latest updates from Current Consulting Group, follow us on:


    香港办公室
    香港皇后大道中99号中环中心66楼
    Shanghai Office
    Room 2658, K11 Centre, No. 300 Middle Huaihai Road, Huangpu District, Shanghai, China